3. november 2024 13:00
Mødested: Sønderskoven Parkering (P9): Fra Ry: Rodelundvej ca. 7,5 km, til højre ad Tønningsletvej ca. 1,25 km - navneskift til Sønderskovvej ca. 0,7 km - P9 til højre.
Efterår
På turen til Silkeborg Sønderskov skal vi opleve skovens efterårsfarver, det dramatiske landskab, udsigterne og skovens liv. Ruten (ca. 8 km) går en del "op og ned", og nogle steder vil der være lidt smattet på stierne, så husk egnet fodtøj. Tag børnene med, men uden hjul! - Og kaffen til pausen!

3. november 2024 13:00 - 16:00

Betegnelsen "Det Midtjydske Søhøjland" fortæller, at vi har mange søer i 2 store "tunneldale" og mellem dem "højland" på over 100 moh. Turens ca. 8 km vil byde på fin udsigter over Slåensø og Julsø plus oplevelse af flotte smeltevandskløfter fra 107 m højde i skoven. Det kuperede landskab bliver mere synligt, når efterårets løvfald er i gang og der vil stadig i november være masser af liv at opleve. Stierne i skoven kan kræve fugttålende fodtøj og vejrudsigten kan anbefale regntøj. Man opfordres til at tage børnene med (ældre end barnevogns- og klapvogns-alderen)! Det er planlagt, at der bliver tid til en kaffepause.
Evt. spørgsmål: Otto Andersen, 61501380 karot.andersen@gmail.com

DN Skanderborg
  • Tilmelding ikke nødvendig