19. november 2024 18:00
Loen, Rødovregård, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.
Have-konsulent Signe Schrøder holder oplæg smækfuld af enkle og konkrete råd til, hvordan man skaber levesteder for plante- og dyreliv, hvor man bor? Og hvordan kan man inspirerer andre til at gøre det samme? Tilmelding på tlf. 3641 0613 er nødvendig.

19. november 2024 18:00 - 21:30

Vil du gøre en forskel for bier, sommerfugle og den vilde natur. Så kom til et gratis kursus med Signe Schrøder og bliv klædt på til at skabe vild natur i din have og inspirere andre til det samme.
Biodiversitet er det mylder af liv, som findes i form af dyr, planter, og alt levende i naturen. Desværre står det ikke godt til med biodiversiteten i Danmark. Arter forsvinder i alarmerende tempo.
Men hvad kan man gøre for at skabe levesteder for plante- og dyreliv, hvor man bor? Og hvordan kan man inspirere andre?
Det får du en række gode og nemme tips til, når havekonsulent Signe Schrøder holder oplæg smækfuld af enkle og konkrete råd til, hvordan du gør en forskel i din have med respekt for havens æstetik og skønhed. Ved at skabe små oaser af vild natur i haven, giver du levemuligheder for insekter, bier og sommerfugle. Det behøver ikke at kræve hverken en masse tid eller arbejde. Kom og hør hvordan.
Tilmelding til kurset på tlf. 3641 0613. Finansieret med støtte fra Rødovre Kommune.

DN Rødovre
  • Tilmelding

    Tlf. 36 41 06 13, KUN for deltagere med bopæl i Rødovre