29. juni 2024 15:00
7680 Thyborøn, De Røde Huse 4
Høfde 58 den sidste høfde før Thyborøn Kanal.
Surfere på vestkysten går nu i aktion med en samling på stranden for et renere havmiljø. Vi har tidligere annonceret med et starttidspunkt kl. 13.00, det er nu ændret til 15.00!

29. juni 2024 15:00 - 30. juni 2024 02:00

Aktuelt sker det her og nu som en protest imod miljøministeriets nyeste håndtering af større virksomheders udledningstilladelser af miljøfarlige stoffer. I DN Lemvig bakker vi op om det gode initiativ.
Nikolai Sørensen siger: “Padle-out er oprindeligt en tradition fra Hawaii, hvor man mindes og hylder kærligheden til afdøde ved at padle ud og danne ring. Padle-outs ses også i forbindelse med demonstrationer og manifestationer i surfersamfund verden over.
Surfere, padlere og kajaker opfordres til aktivt at deltage i protesten, og alt efter vejr og vind kan man deltage til havs eller på stranden. Thyborøn Surf Bar (De røde huse 4) har åbent og byder alle velkommen til en sommerlig eftermiddag/aften/nat i baren. (De bager også kanelsnegle :-))
Nikolai opfordrer: ”Tag familie og venner med og del denne begivenhed, så vi kan få lavet en flot Padle-out og samling på stranden - vi skal have sendt et stærkt budskab om, at de ikke kan eller må dræbe vores havmiljø og begejstring ved havet”.

DN Lemvig
  • Tilmelding ikke nødvendig