HVAD ER FLOR?

FLOR er en ungdomsbevægelse for mere natur og biodiversitet. Vi er et fællesskab for dig, som er mellem 18 og 30 år, som vil være med til at skabe mere liv i verden.

Vi arrangerer naturoplevelser rundt i hele Danmark. Vi planter træer, spreder frø, bygger kvashegn og gør noget helt konkret for at øge biodiversiteten. Vi oplyser om biodiversitetskrisen og dens løsninger. Vi laver nationale politiske kampagner i samarbejde med andre grønne ungdomsorganisationer. Også hylder vi naturen og hinanden én gang om året til vores helt egen naturfestival: FLOR FEST.

alt
Anna Rask Larsen
Projektleder
 • HVAD ER BIODIVERSITET, OG HVORFOR ER DET VIGTIGT?

   Biodiversiteten kan defineres som ’mangfoldigheden af levende organismer og deres økologiske samspil. Kort fortalt: alt liv på jorden og deres forhold til hinanden.
   Vi har startet FLOR, fordi vi står i biodiversitetskrise, som truer grundlaget for liv på jorden. 1/8 af verdens arter truet af udryddelse, og de uddør langt hurtigere end tilfældet har været de sidste 10 millioner år. Arter som bestøver vores afgrøder, sikrer rent drikkevand, lagrer CO2 og afhjælper krisekrisen. Heldigvis kender vi løsningen på den her krise! Vi skal have plads til mere natur og biodiversitet.

 • HVORFOR SKAL JEG VÆRE MED?

  1. Du er med til at skabe mere biodiversitet og natur

  2. Du bliver del af et positivt fællesskab af unge

  3. Du får adgang til gratis kurser, som du kan skrive på CV’et.

  4. Du får stor grad af indflydelse og medbestemmelse, da det er de frivillige i FLOR, som sætter retningen for bevægelsen og beslutter hvad vi skal lave. Derfor kan du også selv være med til at definere, hvor meget tid og hvad du vil lave som frivillig.
 • HVORDAN KAN JEG DELTAGE?

  1. Følg os på instagram: flor.bevaegelsen eller udfyld vores formular nederst på på vores hjemmeside og fortsæt med at modtage én mail om måneden, hvor vi samler arrangementer og artikler om natur og biodiversitet.

  2. Deltag i et af vores arrangementer, som du kan finde på vores instagram: flor.bevaegelsen

  3. Vær medskaber af FLOR bevægelsen. Er du nysgerrig på at være med til at skabe FLOR, kan du udfylde vores formular nederst på hjemmesiden og blive kontaktet.
Jeg synes at fællesskabet er ligesom et stort kram at komme ind i. Lige fra starten af, jeg følte mig enormt godt modtaget. - Franciska, 26 år. Pædagogstuderende
Jeg kunne helt sikkert tænke mig at tage på FlorFest igen. Det er et fantastisk sted, man kommer ud i naturen og møder andre unge som interesserer sig for det, og man lærer andre i hele landet, og man lærer om biodiversitet og naturen. - Micky, 22 år. Biologistuderende

Følg med og bliv inspireret